Handelsbetingelser

OM OS
TESLAZHOP.DK er et internetfirma, uden fysisk butik. Vi sælger diverse tilbehør til bilmærket Tesla. Vores sortiment bliver løbende opdateret. 
Vi er et selvstændig firma, som ikke samarbejder med Tesla. Produkterne som vi tilbyder, er ikke produceret af Tesla.


LEVERING

De fleste forsendelser sendes med DAO hjemmelevering, i nolge tilfælde bruger vi PostNord, eller GLS alt efter type produkt.
95% af alle ordrer bliver afsendt samme dag, og bliver leveret til kunden inden for 1-4 dage.
Visse produkter ligger på fjernlager, hvor leveringstiden typisk er mellem 4-8 dage.


LEVERINGSTID
Du får tilsendt e-mail når din ordre bliver afsendt fra os – leveringstiden forventes at være 1-4 dage.

Hvis afsendelsen af de bestilte varer bliver forsinket, underretter vi dig hurtigst muligt, til din oplyste e-mail adresse.


LEVERINGSPRISER

Fast 45kr. fragt på alle ordrer.

Ved køb over 499kr. tilbyder vi gratis fragt.


HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

TESLAZHOP.DK
E-mail: mail@teslazhop.dk


PRISER

Hos TESLAZHOP tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.


BETALING

TESLAZHOP modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette vurderes udelukkende af TESLAZHOP. Reklamationen gælder ikke fejl, eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. TESLAZHOP vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside. 

REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres.
Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


RETURRET
Når du handler på nettet og hos TESLAZHOP har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan returnere varen og fortryde købet ved at sende en mail til retur@teslazhop.dk. Vedlæg et kopi af din ordrebekræftelse i pakken.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. 


Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
TESLAZHOP.DK
Münstervej 37A
DK-5500 Middelfart
Danmark

(Ingen fysisk frima på adressen)

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder til køb.

VIGTIGT: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.


Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.


Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: mail@teslazhop.dk


 
Ved min tilmelding accepterer jeg teslazhop's betingelser